Ромовий напій

Общение на свободные темы.

Ромовий напій

Сообщение Andreas » 23 янв 2024, 19:21

Доброго вечора всім! До мене в гості планують навідатися мої подруги та в честь цього хочу придбати смачний напій на основі рому. Порадьте дійсно смачний напій, та інтернет-магазин, в якому його можна вигідно придбати.
Andreas
Старожил

платформа: не торгую
тех.анализ: не использую
рынок: Forex
Пункты репутации: 0

Re: Ромовий напій

Сообщение Claynaha » 23 янв 2024, 19:23

Ром в чистому вигляді для мене надто міцний, тому я відаю перевагу саме напою на основі рому. Тобі можу підказати магазин в інтернеті, в якому величезний вибір такого напою, тому тобі буде з чого обирати.
Claynaha
Актив форума

рынок: учусь

Сообщение Andreas » 23 янв 2024, 19:26

Ось і для мене ром міцний, хоча його можна змішати з колою, але я хочу купити одразу готовий напій. Скажи, будь ласка, який саме напій на основі рому подобається саме тобі? А на магазин, залиши мені посилання.
Andreas
Старожил

рынок: Forex

Сообщение Claynaha » 23 янв 2024, 19:44

У фаворитах у мене ромовий напій Bacardi Oakheart Original https://maudau.com.ua/product/romovyi-n ... 1-l-532439 який вже багато разів купував в інтернет-магазині Maudau. Його смак відтіняється легкою солодкістю, що доповнюється елегантними акордами ванілі, ніжного меду та багатого кленового сиропу на завершенні.

Особливо смакує в охолодженому стані я, наприклад спеціально для нього роблю лід, в мене є для цього форма. В магазині зараз на даний напій діє хороша знижка, тому поспіши купити його вигідно.

Изображение
Claynaha
Актив форума

рынок: учусь

Вернуться в Болталка