Пошук віскі в інтернеті

Общение на свободные темы.

Пошук віскі в інтернеті

Сообщение Claynaha » 22 янв 2024, 15:40

Доброго дня всім! Хочу, щоб на мій День народження на столі був віскі, але ніяк не можу визначитися який купити. Порадьте мені варіанти, та онлайн магазин, в якому його можна придбати.
Claynaha
Актив форума

платформа: не торгую
тех.анализ: не использую
рынок: учусь
Пункты репутации: 0

Re: Пошук віскі в інтернеті

Сообщение Andreas » 22 янв 2024, 15:43

Я сама дуже люблю віскі та вже спробувала чимало варіантів, і маю свої фаворити. Тобі якщо бажаєш, можу підказати онлайн магазин, в якому його багато разів замовляла, по дуже вигідним цінам.
Andreas
Старожил

рынок: Forex

Сообщение Claynaha » 22 янв 2024, 15:46

Я ще жодного разу не замовляв та не куштував віскі, тому не дуже розуміюсь в даному напої. Дуже цікаво, який віскі тобі смакує найбільше? А на магазин залиши мені, будь ласка, посилання, так буде мені зручно.
Claynaha
Актив форума

рынок: учусь

Сообщение Andreas » 22 янв 2024, 15:52

Люблю віскі Label 5 Bourbon Barrel https://maudau.com.ua/product/viski-lab ... 7-l-888456 який багаторазово замовляла в інтернет-магазині Maudau. У смаку продовжується тема солодкої кукурудзи та ще з’являється кориця та бісквіт з карамеллю. У помірному посмаку відчуваються ноти печива та заварного крему.

Щоб смак розкрився повністю, віскі варто охолодити, або додати декілька кубиків льоду. Зараз можна придбати даний віскі по дуже вигідній ціні. Тому купуй одразу декілька пляшок.

Изображение
Andreas
Старожил

рынок: Forex

Вернуться в Болталка