Керамическая плитка

Общение на свободные темы.

Керамическая плитка

Сообщение jenya26 » 08 авг 2023, 20:03

Подскажите, где продается плитка CERRAD ?
jenya26
Старожил

платформа: не торгую
тех.анализ: не использую
рынок: Forex
Пункты репутации: 0

Re: Керамическая плитка

Сообщение elegant » 08 авг 2023, 20:05

В довольно широком ассортименте, плитка CERRAD, представлена в интернет-магазине https://plitka4you.com.ua/keramogranit-cerrad/ . Причем, большая часть представленной у них плитки имеется в наличии, поэтому, ее доставка не займет много времени. Цены, одни из самых низких в Украине.

Изображение
elegant
Актив форума

рынок: Forex

Сообщение Dvar » 11 авг 2023, 21:39

А качественный клей для плитки где можно приобрести?
Dvar
Актив форума

платформа: OLX
тех.анализ: никакие
рынок: Украинский фонд.

Сообщение Ekoi » 12 авг 2023, 08:50

Ми коли робили ремонт у ванній, то клей для плитки купували в магазині https://www.ac-ac.com.ua/uk/sumishi-kleya/klej-dlya-plytky/ В даному магазині чудовий асортимент і шикарні ціни, так що ви зможете придбати клей за дуже вигідними цінами. Тим більше, що магазин славиться своєю швидкою доставкою, тому клей ви отримаєте дуже швидко.
Ekoi
Старожил

рынок: Futures

Сообщение Claynaha » 14 июн 2024, 00:56

Привет! Ищу керамическую плитку для отделки на кухню. Что можете еще порекомендовать?
Claynaha
Актив форума

рынок: учусь

Сообщение Dvar » 14 июн 2024, 08:31

Мені дуже сподобалась ця плитка на кухню Нещодавно я робив ремонт у ванній кімнаті і шукав якісну плитку для підлоги. В Інтернеті я знайшов онлайн-магазин Леокераміка). Мене одразу вразив широкий асортимент плитки, який пропонує магазин. Тут можна знайти варіанти на будь-який смак і бюджет, від простих однотонних до вишуканих дизайнерських рішень. Я шукав плитку, яка б не лише красиво виглядала, але й була міцною та зносостійкою. Консультанти Леокераміка надали мені кваліфіковану допомогу з вибором, давши слушні поради та відповівши на всі мої запитання. Якість плитки, яку я замовив, виявилася на висоті. Вона має бездоганний вигляд, а робота з нею була легкою та приємною. Окремо хочу відзначити зручний сервіс магазину. Замовлення оформили швидко, а доставка відбулася без затримок. Загалом, я можу рекомендувати онлайн-магазин Леокераміка всім, хто шукає якісну керамічну плитку для підлоги. Тут ви знайдете широкий вибір, доступні ціни, професійну консультацію та чудовий сервіс.
Dvar
Актив форума

платформа: OLX
тех.анализ: никакие
рынок: Украинский фонд.

Вернуться в Болталка