Запчасти для опрыскивателей

Общение на свободные темы.

Запчасти для опрыскивателей

Сообщение Claynaha » 15 май 2023, 16:15

Всем привет! Подскажите, где я могу купить качественные форсунки на свой опрыскиватель?
Claynaha
Актив форума

платформа: не торгую
тех.анализ: не использую
рынок: учусь
Пункты репутации: 0

Re: Запчасти для опрыскивателей

Сообщение Ekoi » 15 май 2023, 16:16

Доброго дня, хочу вам порадити один перевірений мною магазин Агроспрей. Я якраз там нещодавно купував якісні і недорогі  форсунки для оприскувача Можу відзначити, що даний магазин надає гарний асортимент будь-яких запчастин, так що ви можете звертатися туди не лише за форсунками. Обов'язково завітайте на сайт, бо вибір у магазині відмінний, так само як і якість запчастин.
Ekoi
Старожил

платформа: не торгую
рынок: Futures

Re: Запчасти для опрыскивателей

Сообщение бунгало » 25 май 2024, 18:03

Я дивлюся, що пропозицій щодо запчастин для специфічної техніки більш ніж достатньо, тому мені здається, що у Вас не виникне жодних труднощів із вибором. Дивіться на ціни, а також на самі запчастини - треба щоб вони були оригінальними, тому що тільки так Ви отримуєте гарантію їхньої якості та працездатності. Я зараз планую закупити оригінальні ремкомплекти ДТВ https://rgs-ukraine.com.ua/ua/g6990473-remkomplekty-rti, бо наближається сезон і такі ремкомплекти інколи дуже здорово рятують. Не перший рік замовляємо запчастини до ТОВ "РГС Україна" і можу сказати, що вони - надійні постачальники.
бунгало
Актив форума

платформа: форекс
рынок: Forex

Вернуться в Болталка