Кредит грошима, швидко.

Общение на свободные темы.

Кредит грошима, швидко.

Сообщение Liska_kiska » 16 апр 2021, 15:11

Малої попросив купити йому дитячий велосипед, мовляв, як так, у його друзів є, а у нього немає. Тільки от грошей на його покупку у нас немає, а дітям завжди хочеться дати все найкраще.
Liska_kiska
Волонтер

платформа: не торгую
тех.анализ: не использую
рынок: учусь
Пункты репутации: 0

Re: Кредит грошима, швидко.

Сообщение Goblinov » 16 апр 2021, 15:12

Ох, цих велосипедів зараз пру ставки, та тільки ціни на них ого-го. Давно хотіли купити і собі для поїздок на дачу, але якось не склалося.
Goblinov
Читатель

рынок: Forex

Сообщение Liska_kiska » 16 апр 2021, 15:13

Ми взагалі раніше купили йому б \ у велосипед, коштував не так дорого, але по кишені все одно вдарило, як ніяк якісну річ ніхто даром не віддасть. Але він з нього виріс(
Liska_kiska
Волонтер

Сообщение Bambuchek » 16 апр 2021, 15:15

Один молодий чоловік (не буду називати ім'я), давно мріяв про велосипед, ну, я і почала збирати, підробляти, гроші потихеньку збиралися. Як багато хто знає, велосипеди зараз коштують не дешево. Наступного тижня у хлопця день народження, а сума ще не накопичена. Я не знайшла кращого рішення, крім як оформити онлайн кредитhttps://soscredit.ua/uk багато за відгуками говорили, що оформити його - раз плюнути, а часу чекати зарплату у мене не було. Кошти надійшли на рахунок дуже швидко, всім залишилася задоволена. Загальний час що витратила на оформлення кредиту і його отримання приблизно 15-20 хвилин.
Bambuchek
Читатель

платформа: Бинанс

Сообщение Sweet_Cat » 20 авг 2021, 16:24

Goblinov писал(а):

Ох, цих велосипедів зараз пру ставки, та тільки ціни на них ого-го. Давно хотіли купити і собі для поїздок на дачу, але якось не склалося.

ну ви ж нечасто все-таки дитині велосипеди купуєте ... можна і розщедритися)
Последний раз редактировалось Sweet_Cat 20 авг 2021, 16:24, всего редактировалось 1 раз.
Sweet_Cat
Волонтер

платформа: форекс
тех.анализ: фундаментал
рынок: Forex, Futures

Сообщение Elk » 20 авг 2021, 16:24

А є варіанти де можна отримати кредит без відмови?
"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke
Elk
Новорожденный

Сообщение thestarnataly » 20 авг 2021, 16:51

Зараз багато варіантів по кредитуванню, тим більше можна взяти кредит онлайн на карту і не отримати відмови https://kachay.com.ua/kredit-bez-otkazov, це не складно, тільки найголовніше віддавати треба вчасно, тоді проблем не буде в майбутньому, я так і беру кредити і усе нормально…
"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
thestarnataly
Новорожденный

Сообщение Sweet_Cat » 29 окт 2021, 12:28

Liska_kiska писал(а):

Малої попросив купити йому дитячий велосипед, мовляв, як так, у його друзів є, а у нього немає. Тільки от грошей на його покупку у нас немає, а дітям завжди хочеться дати все найкраще.

Так а что за срочность такая? Это типа подарок на день рождения или что?) Можно же в принципе немного подождать и купить например велосипед с зарплаты.
Ну а если действительно нужен велосипед срочно, так можно взять моментальный займ на карту без проверок в Украине http://cashberry.com.ua/kredit-na-kartu-srochno-bez-otkaza-v-ukraine. Оформляют и выдают такой займ очень быстро, деньги присылает вам прямо на карту, можете ей и расплатиться за велосипед.
Sweet_Cat
Волонтер

тех.анализ: фундаментал
рынок: Forex, Futures

Сообщение military » 01 ноя 2021, 22:44

Я очень люблю свою страну, это безоговорочно. Я вообще считаю Украину уникальной за ее расположение, выход к морям, возможность путешествовать в горах, плодородные земли, красивые равнины и шикарных девушек. Да и нация умная, добрая, здоровая. Вот только иногда не хватает каких-то нормальных движений в политике, чтобы взять ситуации в свои руки. Так что пока остается только молиться. Я вот беру кредиты уже не первый раз https://pankredit.com.ua/ru/krediti/ - здорово, что процент небольшой. Хоть так выживаем.
military
Волонтер

платформа: hjptnrf

Сообщение бунгало » 15 янв 2024, 15:00

Вариантов сейчас очень много, так что без денег Вы точно не останетесь. Я Вам могу сказать, что сейчас очень удачно и быстро взять займ онлайн https://credit7.ua/ru/kredit-s-plokhoj-kreditnoj-istoriej/ предлагают вот здесь. Вы без особых проблем получите денюжку, так что оформляйте тут личный кабинет без страха.
бунгало
Актив форума

Вернуться в Болталка