Хто розуміється на фізиці?

Общение на свободные темы.

Хто розуміється на фізиці?

Сообщение Piter » 02 июн 2024, 19:39

Чи є серед нас люди, хто може допомогти розібратися із шкільними завданнями з фізики? Останнім часом мені стали цікаві деякі фізичні явища, почав переглядати підручник з фізики для 11 класу, але не всі завдання мені під силу розв'язати. Десь можна подивитися відповіді до шкільного підручника з фізики? Або можливо можна до когось написати у приват?
Piter
Читатель

платформа: eToro
тех.анализ: не использую
рынок: Forex
Пункты репутации: 0

Re: Хто розуміється на фізиці?

Сообщение Zibrov » 02 июн 2024, 19:44

Я взагалі не можу зрозуміти багато фізичних процесів, тому щось розв'язати точно не зможу. І цього року у мене старша дочка якраз навчалася в 11 класі, якщо потрібно було допомогти із якимсь завданням, то ми дивилися в ГДЗ. Відповіді до підручника для 11 класу Фізика автора Баряхтар ми дивилися тут https://4book.org/gdz-reshebniki-ukrain ... ahtar-2019 . Пошукайте підручник того автора, із завданнями з якого ви не можете впоратися.
Zibrov
Читатель

платформа: MetaTrader 4
тех.анализ: Autochartist

Re: Хто розуміється на фізиці?

Сообщение Piter » 02 июн 2024, 19:48

Дякую за хорошу пораду. До речі, мені стала цікава хімія і фізика через блогерів, відео яких мені часто з'являються у соціальних мережах. От уявляю, що їх зустріну і не буду нічого знати)
Piter
Читатель

платформа: eToro
тех.анализ: не использую

Вернуться в Болталка