Тоже в тик ток веду блог и показываю свои торги кстати на подарках и донатах уже давно отбил все что затратил на технику и инструменты блогерские. Брал свет и фон, а так же штатив на сайте интернет-магазина FOR-extreme https://for-extreme.com.ua/ где самая лучшая и по качеству и по цене продукция из той что я нашел в Украине. Так же скидки хорошие есть на разные види товаров для сьемки. Менеджеры всегда быстро отвечают на вопросы. Рекомендую.
Щиро вдячний за цю статтю, вона вдало розповідає як вибрати штатив для фотоапарата Як фотограф-початківець, я завжди стикався з проблемою вибору правильного обладнання. Особливо важливим є штатив, і ця стаття дуже допомогла розібратися в тому, на що звертати увагу при виборі. Інформація про різні типи штативів та їхні особливості була дуже корисною. Я також скористався порадами і придбав штатив через інтернет-магазин PYN.com.ua, де широкий вибір товарів і адекватні ціни. Після покупки мої фотографії стали набагато якіснішими, а процес зйомки — значно зручнішим.