Чи можна отримати кредит безробітному?

Базовые знания. Ответы на мудреные и наивные вопросы. ЛикБез. Загляните прежде всего сюда, перед тем как задать "животрепещущий" вопрос.

Чи можна отримати кредит безробітному?

Сообщение Lucki » Сегодня, 03:38

Чи можна отримати кредит безробітному? У мене зараз немає постійної роботи, але потребую невеликої суми грошей на особисті потреби. Я чув, що є можливість оформити кредит без підтвердження доходу. Може хтось із вас стикався з такою ситуацією? Які умови? Чи є особливості в таких кредитах, і чи не буде проблем з поверненням коштів, якщо нема стабільного заробітку?
Lucki
Волонтер

платформа: не торгую
тех.анализ: не использую
рынок: Forex
Пункты репутации: 0

Re: Чи можна отримати кредит безробітному?

Сообщение Klambert » Сегодня, 03:38

Колись я теж потрапив в подібну ситуацію, коли потрібна була термінова сума, а роботи не було. Оформив кредит без довідки про доходи в одній з онлайн компаній, і хоча спочатку був скептично налаштований, все пройшло досить гладко. Умови були не найкращі, але на той момент це було єдиним варіантом. Кредит швидко надійшов, і я зміг розплатитись вчасно. Не скажу, що це найвигідніший варіант, але якщо терміново потрібно, це спрацювало.
Klambert
Читатель

Сообщение Lucki » Сегодня, 03:38

У таких кредитів є приховані комісії або якісь додаткові платежі, про які не згадують при оформленні? Чи справді все так просто, чи можуть бути підводні камені? Адже без постійного доходу це завжди ризиковано, тому важливо розуміти всі можливі наслідки заздалегідь.
Lucki
Волонтер

Сообщение Klambert » Сегодня, 03:39

Що стосується компанії Moneyveo, то я мав досвід отримання кредиту саме у них без необхідності наявності постійної роботи. Процес був досить простим, мені не потрібно було надавати додаткові документи, окрім стандартного паспорта. Все робиться онлайн, і нарахування грошей сталося досить швидко.
Але є одне важливе зауваження, нарахування відсотків за кредит без офіційного працевлаштування https://moneyveo.ua/uk/--kredit-bezrobitnomu/ може бути досить високим, якщо ви не встигаєте погасити кредит у строк. Я раджу уважно читати умови договору та не затягувати з виплатами. У моєму випадку все пройшло добре, але завжди треба бути обережним.
Изображение
Klambert
Читатель

Вернуться в Песочница (помощь новичкам)