Вибір шпаклівки

Общение на свободные темы.

Вибір шпаклівки

Сообщение Claynaha » 24 окт 2024, 19:43

Всім привіт! Мені для деяких ремонтних робіт в будинку потрібна шпаклівка, але не знаю яку краще обрати. Порадьте якісну шпаклівку, та інтернет-магазин, в якому її можна вигідно купити з швидкою доставкою.
Claynaha
Актив форума

платформа: не торгую
тех.анализ: не использую
рынок: учусь
Пункты репутации: 0

Re: Вибір шпаклівки

Сообщение Andreas » 24 окт 2024, 19:46

Зараз чудовий вибір шпаклівки, особливо якщо обирати в інтернеті. Знаю я один хороший інтернет-магазин, в якому величезний вибір якісної шпаклівки та інших матеріалів, по дуже вигідним цінам.
Andreas
Старожил

рынок: Forex

Сообщение Claynaha » 24 окт 2024, 19:48

Якщо чесно я не дуже розбираюсь в шпаклівках, потрібна підказка. Можливо ти зможеш підказати хороший варіант шпаклівки? А на магазин, хочу тебе попросити залишити мені посилання.
Claynaha
Актив форума

рынок: учусь

Сообщение Andreas » 24 окт 2024, 19:56

Є один хороший варіант, і це шпаклівка акрилова вологостійка Triora https://www.leroymerlin.ua/f/Shpaklivky ... ecad9e267c яку можна придбати в інтернет-магазині Leroy Merlin. Вона дуже еластична та водостійка, тому дуже гарно підходить для приміщень з підвищеною вологою.

Мені подобається, що вона легко наноситься, оскільки має гарну консистенцію, і після висихання виглядає рівномірно. Шпаклівка ідеально підходить як для стін, так і стелі. Тому можеш сміливо замовляти, не пожалкуєш.
Andreas
Старожил

рынок: Forex

Вернуться в Болталка