Кошик
252 відгуків
ТІЛЬКИ ОРИГІНАЛЬНЕ ВЗУТТЯКУПУЙ ЗАРАЗ
+380 (95) 382-40-13
+380 (98) 198-96-06
вул. Миру, 30 а, Полтава, Україна
Спортивний інтернет-магазин «CasualSport»
Залишити відгук

Merrell

Взуття Merrell загальновизнана у світі як взуття для активного відпочинку і подорожей, що дають можливість відкривати для себе щось нове та цікаве, знаходити нових друзів і об'єднувати всіх шанувальників активного відпочинку та подорожей.

Колекція Merrell розділена на дві основні категорії: Continuum і Transit.

В категорії Continuum представлена взуття для всіх видів активного відпочинку, активного туризму і легкого трекінгу до бігу, велоспорту і особливо популярних останнім часом водних видів спорту.

Взуття категорії Transit поєднує в собі міський стиль і високі технології. Ця категорія призначена для тих, кому потрібна стильна взуття, але деталі, якість і комфорт - також важливі для них. Можливо, володар взуття Transit ніколи не піде в похід або не сяде на гірський велосипед, але він хоче носити шановний атлетичний бренд в місті.

В кожній парі взуття Merrell використовується запатентована повітряна подушка (Air Cushion), яка забезпечує амортизацію і повертає енергію кожного наступного кроку.

У деяких моделях використовуються технологічні утеплювачі Polartec® і ThinsulateTM, зносостійкі підошви Vibram®, перш характерні тільки для туристичного взуття.

В моделях використовуються технологічні утеплювачі, підошви з міцної гуми Vibram, конструкція взуття захищає від води.

 

Причини чоловіче взуття Merrell купити в Україні

Якісне та комфортне взуття є однією з найважливіших умов для подорожей, занять спортом. Навіть звичайна прогулянка містом перетвориться на муки, якщо взуття давитиме або натиратиме. Якщо вам складно знайти комфортні черевики, трекінгове взуття, зверніть увагу на бренд Merrell. Продукція цієї фірми вважається однією з найпопулярніших серед туристів та любителів активного відпочинку. Широкий вибір чоловічого взуття Merrell представлений у магазині Casual Sport.

Merrell

Фірмові технології

Популярність взуття Merrell забезпечила використання якісних матеріалів та запатентованих технологій. Серед розробок компанії можна виділити такі:

  • Проміжна підошва Uni-Fly, завдяки якій взуття відрізняється надійною амортизацією, гарним зчепленням та м'яким приземленням;
  • Безшовний верх взуття створюється за технологією Stratafuse, завдяки якій підвищується стійкість до зношування, підвищується рівень комфорту;
  • Split Tech — підошва з додатковою амортизацією, що контролює пронацію та попереджує супинацію.
  • Air Cushion — порожнина у формі чаші в задній частині, завдяки якій п'ята розташовується точно по центру підошви. Завдяки такій технології стопа надійно захищена від ударів.
  • Q-Form — перехідний шар у підошві, що підвищує стійкість, що знижує ризик отримати травму на нерівному рельєфі.
  • Vibram — міцна підошва, стійка до вологи та пошкоджень.

Наявність протиковзкого покриття допомагає долати найскладніші ділянки у поході. Також протиковзна підошва допомагає легше відштовхуватися від поверхні по рівних трасах.

Небагато історії бренду Merrell

Цікаво, що засновник бренду Ренді Меррелл спочатку займався пошиттям ковбойських чобіт. Про це виробництво знала невелика кількість людей, але взуття мало бездоганну репутацію. Одного разу компанії надійшло замовлення на виробництво спортивного взуття. Перше замовлення було настільки вдалим, що бренд взявся за виробництво трекінгового, спортивного взуття. У 80-ті роки минулого століття кожна пара взуття Merrell створювалася вручну, тому ціни на неї відповідні. Але якість і довговічність повністю окупалися зручністю та тривалістю носіння.

Взуття Merrell

Популярні колекції

В асортименті компанії можна виділити дві затребувані категорії: Continuum та Transit.

Взуття Transit призначене для цінителів комфорту в межах міста. Поєднання стильного дизайну та високих технологій роблять черевики цієї колекції ідеальним вибором для частих поїздок містом, нетривалих походів вихідного дня.

Continuum - це взуття для різних видів активного відпочинку, починаючи від туризму, бігу, до водних видів спорту.

Бажаєте забезпечити для себе ідеальний рівень комфорту, у місті чи під час активного відпочинку? Просто замовте чоловіче взуття Merrell з доставкою по Україні в магазині Casual Sport.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner